Therapieën:
Hypnotherapie, PDS therapie, EMDR

Werkt op:
Woe

Locaties:
Orion

Contactgegevens:
Website: www.hypno-t.nl
 

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarbij je je denken even kunt loslaten. Hierdoor ben je beter in staat te voelen en waarnemen wat goed voor je is en kan je ontdekken wat je behoeften zijn. Hypnotherapie gebruikt hypnose (trance) therapeutisch bij klachten van psychische en psychosomatische aard. Het gebruik van trance (oftewel hypnose) vormt de spil van deze therapie. Tijdens de trance leer je op een andere manier naar jezelf te kijken en te luisteren. Onbewuste gevoelens en overtuigingen komen in beeld. Hierdoor kunnen nieuwe inzichten ontstaan, die je probleem helpen oplossen of bijdragen aan het verwezenlijken van je doelen.

PDS therapie

PDS therapie, ook wel 'Darm Management bij PDS' genoemd is gebaseerd op hypnotherapie en wordt sinds 1996 met succes in Nederland toegepast. PDS therapie bestaat uit een behandelprogramma dat helpt je klachten aan te pakken en weer een normaal leven te leiden. De meeste mensen ervaren door de behandeling een sterke vermindering van de klachten of de klachten verdwijnen helemaal. Wetenschappelijk onderzoek onderbouwt de effectieve werking van PDS therapie.

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een ongeval, seksueel geweld of een geweldsincident.