Therapieën:
Coaching en Counseling

Werkt op:
Ma, Di, Woe, Do en Vr (ook 's avonds)

Locaties:
Alle locaties van Living-Fit. Tevens in de meer dan 100 locaties van het coachhuis in Nederland.

Contactgegevens:
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

In 2016 ben ik afgestudeerd aan het Europees Instituut als Master Coach en ben ik mijn eigen praktijk begonnen (www.daniellevandenheuvel.com). Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan als coach en counselor en heb ik ontdekt dat het mijn grote passie is om mensen die vast zijn gelopen of moeite hebben een grote keuze te maken in beweging te krijgen. Ik vind het geweldig om te zien hoe iemand weer bij zijn eigen kracht komt en vol vertrouwen weer verder kan.

 

Voor wie is coaching en counseling?

In het leven lopen we allemaal wel eens ergens tegenaan. Soms kunnen we voor ons vraagstuk zelf een oplossing vinden, maar bij grotere vraagstukken kan het zeer zinvol zijn om een coach in te schakelen die begeleiding, advies of ondersteuning kan geven.

Voorbeelden van vraagstukken waar ik me in gespecialiseerd heb:

Levensvragen:

o Ben ik wel op de juiste weg met mijn werk, relatie, etc.?

o Ik heb het gevoel dat ik niet het beste uit mezelf haal.

o Ik wil dingen veranderen in mijn leven, maar ik weet niet hoe of waar ik moet beginnen.

o Ik heb moeite met de balans tussen werk en privé:

o Ik moet veel ballen in de lucht houden en dat kost mij veel moeite.

o Ik voel constante druk om te moeten presteren en dit gaat ten koste van mijn werk of privé leven.

o Ik wil prioriteit geven aan de belangrijke dingen in het leven, maar hoe begin ik hiermee?

o Ik ben net bevallen, maar ik zit niet op een roze wolk:

o Ik heb een leuk leven, leuke vrienden, mooi gezin, mijn kindje is heel makkelijk en toch voel ik me niet lekker in mijn vel. Ik heb het gevoel mijzelf kwijt te zijn sinds ik moeder ben.

o Mijn verlof is bijna voorbij maar ik voel dat ik nog niet genoeg mijzelf ben om weer aan het werk te gaan. Ik sleep mijzelf door de dag.

o Ik ben na mijn verlof gaan werken en ik heb er moeite mee dat ik van fulltime naar parttime werken ben gegaan. Er wordt nog steeds veel van me verwacht op het werk maar ik moet dit in minder uren per week voor elkaar krijgen!

 

Hoe ziet een coaching/counseling traject eruit?

Een coaching/counseling traject begint met een intake. Hierin bespreken we jouw vraagstuk en aan de hand daarvan maak ik samen met jou een persoonlijk stappenplan. Een traject bestaat gemiddeld uit vijf sessies, maar afhankelijk van je vraagstuk kan het traject wat korter of langer duren.

 

Waar vindt de coaching/counseling plaats?

Ik coach in de praktijkruimtes van Living Fit, maar ook op de meer dan 100 locaties van het Coachuis, waardoor coaching in het hele land mogelijk is. Ook is het mogelijk om, in overleg met de werkgever, coaching op het werk te doen. Regelmatig kiezen we als onderdeel van de coaching/counseling voor een sessie op een alternatieve locatie, bijvoorbeeld in het bos, op het strand of een andere plek. Door buiten in beweging te zijn (wandelen), creëer je meer ruimte in je hoofd en kijk je met een meer heldere blik naar de situatie.