Therapieën:
Psychologische testen

Werkt op:
Afspraak

Locaties:
Orion

Contactgegevens:

Website: www.perspectiefpersoneelsanalyse.nl

 

Hans den Hoedt van Perspectief Personeelsanalyse is aanbieder van assessments, en adviseert uw organisatie graag bij het nemen van de juiste beslissing tijdens het werving – en selectietraject, zowel bij aanname van nieuw personeel als bij doorgroei van de eigen medewerkers.

Door middel van een betrouwbare capaciteiten analyse kan vooraf worden bepaald of iemand in een bepaalde functie past, en welke toekomstige problemen er kunnen ontstaan bij het uitoefenen van deze functie. Hierdoor worden kostbare verkeerde besluiten voorkomen. Daarnaast bent u beter in staat om uw beste mensen binnen te houden door tijdig in te spelen op eventuele ontwikkelingsbehoeften. Met het aanbieden van een assessment geeft uw organisatie tot slot een professionele eerste indruk op kandidaten.

Naast testen op individuele basis kunt u ook uw team aan een teamanalyse onderwerpen. Hierdoor wordt beter zichtbaar welke typen goed met elkaar kunnen samenwerken, en waarom sommigen lastig met elkaar door één deur kunnen.