Therapieën:
Fysiotherapie, Medische-fitness, Dry needling

Werkt op:
Di, Vr

Locaties:
Boonstraat

 

Als jonge fysiotherapeut heb ik me de afgelopen Jaren zo breed mogelijk georiënteerd m.b.t. het vak fysiotherapie. Zo ben ik een aantal jaar actief geweest bij een sportvereniging als verzorger/revalidatietrainer, heb ik ervaring opgedaan binnen de praktijk en op het gebied van geriatrisch revalideren.

Als fysiotherapeut kom ik in aanraking met mensen en hun gezondheidsproblemen. Wat bij mij centraal staat is de hulpvraag die gesteld wordt. De hulpvraag is meestal gerelateerd aan klachten van het bewegingsapparaat. Dit kan bijvoorbeeld gaan om rug/nek klachten, sportletsel of andere aandoeningen/blessures van het menselijk bindweefsel. Door te luisteren en te onderzoeken kan er worden vastgesteld of fysiotherapie iets kan betekenen.

Indien ik als fysiotherapeut iets kan betekenen wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Een behandelplan kan bestaan uit het geven van advies, oefeningen, massages, dry needling of het toepassen van andere fysiotherapeutische technieken. Uiteindelijk zal ik er alles aan doen om de hulpvraag te beantwoorden.

* Werkzaam als ZZP-er bij Living-Fit